Στην Κρήτη κατέστρεψαν πάρκο με το που... παραδόθηκε [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Κρήτη κατέστρεψαν πάρκο με το που... παραδόθηκε [εικόνες]

Το κατεστραμμένο πάρκο στη νέα Αλικαρνασσό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν γίνουν τα εγκαίνιά του, καταστράφηκε πάρκο που έφτιαξε η δημοτική αρχή του Ηρακλείου στη Νέα Αλικαρνασσό, στην Κρήτη και για το οποίο ξόδεψε 103.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretapost.gr Η κυκλική ξύλινη εξέδρα που είχε τοποθετηθεί μπροστά από την κερκίδα είναι κατεστραμμένη και πλέον επικίνδυνη να προκαλέσει τον τραυματισμό όποιου επιχειρήσει να περπατήσει επάνω του.

To πάρκο σήμερα.

Επίσης, στην κερκίδα ημικυκλικού σχήματος με πέντε διαζώματα που είχε κατασκευαστεί είχε τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός, τον οποίο έχουν ήδη σπάσει.

Στην Κρήτη κατέστρεψαν πάρκο με το που... παραδόθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στην Κρήτη κατέστρεψαν πάρκο με το που... παραδόθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μιλώντας στο cretapost ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιάννης Αναστασάκης τόνισε: «Πρόκειται για το πάρκο Ηράκλειτος που κατασκευάστηκε στην νέα Αλικαρνασσό από τον δήμο Ηρακλείου μετά από συνεργασία με το δημοτικό διαμέρισμα αλλά και την εθελοντική πρωτοβουλία Ζω Δρω. Δυστυχώς λίγο πριν την παράδοση στο κοινό οι γνωστοί άγνωστοι της πόλης κατέστρεψαν μέρος της ξύλινης εξέδρας η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τέλεση εκδηλώσεων».

Το πάρκο όπως παραδόθηκε στα τέλη Ιανουαρίου.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Αλικαρνασσός Κρήτη πάρκο Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ