Καθαρά Δευτέρα 2019: Πόσο θα κοστίσει φέτος το τραπέζι για τα Κούλουμα - iefimerida.gr

Καθαρά Δευτέρα 2019: Πόσο θα κοστίσει φέτος το τραπέζι για τα Κούλουμα

Βαρβάκειος αγορά /Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 60,40 ευρώ θα φθάσει το κόστος για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας 2019, σύμφωνα με την έρευνα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Το τραπέζι για τα Κούλουμα 2019 θα κοστίσει 7,79% ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι, σε μια συγκυρία που τα νοικοκυριά συνεχίζουν να δέχονται πιέσεις στο πορτοφόλι τους.

Οσο για τις τιμές ανά είδος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το χταπόδι ξεκινάει από τα 10 ευρώ, το καλαμάρι, η σουπιά, η γαρίδα Σαρωνικού πωλείται στα 3 με 4 ευρώ, τα μύδια 4 ευρώ και τα κυδώνια 10 ευρώ.

Η Βαρβάκειος, αυτές τις ημέρες παραμένει ανοιχτή μέχρι αργά το απόγευμα, με την κίνηση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιχθυοπωλών να φτάνει τα περυσινά επίπεδα.

Σύμφωνα με το σωματείο των αρτοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας», φέτος η λαγάνα θα πωλείται ακριβότερα σε ποσοστό από 10% έως και 50% σε σχέση με πέρυσι.

Το βράδυ της Κυριακής, η Βαρβάκειος ανοίγει για το κοινό στις 9 το βράδυ και παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ