Η μεταμόρφωση της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν κοιτάζει καν το Twitter και διαβάζει Economist - iefimerida.gr

Η μεταμόρφωση της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν κοιτάζει καν το Twitter και διαβάζει Economist

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπαίνει ποτέ στο Twitter. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι πρότινος η Μέγκαν Μαρκλ ήταν υπερδραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ένταξή της όμως στην βασιλική οικογένεια, τα άφησε όλα πίσω της και έβαλε ένα μεγάλο «X».

Χθες, η δούκισσα του Σάσεξ, ή ως γνωστόν Μέγκαν Μαρκλ παραβρέθηκε σε μια συζήτηση με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο King’s College του Λονδίνου, όπου παραδέχθηκε ότι δεν ασχολείται με το Twitter και δεν διαβάζει εφημερίδες σε μια προσπάθεια να αποφύγει την λασπολογία.

Η Μέγκαν Μαρκλ παραβρέθηκε σε συζήτηση με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο King’s College του Λονδίνου

Ερωτηθείσα για το πώς ένιωσε σχετικά με τις ειδήσεις που αποκαλούν τον φεμινισμό της «trendy», η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε: «Δεν διαβάζω τίποτα, είναι πολύ πιο ασφαλές έτσι, αλλά επίσης αυτή είναι η προσωπική μου προτίμηση. Νομίζω πως είτε είναι θετική ή αρνητική, δεν θέλω να μπερδευτώ με τις λάσπες αλλά προτιμώ να επικεντρωθώ στην πραγματική αιτία».

«Για μένα, λοιπόν» συνέχισε, «νομίζω πως η ιδέα του να κάνεις trendy την λέξη φεμινισμός, δεν έχει κανένα νόημα για μένα προσωπικά. Αυτό είναι κάτι που θα αποτελεί μέρος της συζήτησης για πάντα».

Όταν ρωτήθηκε αργότερα αν παρακολουθεί το Twitter, απάντησε: «Όχι, συγνώμη, όχι. Για μένα αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Δεν ήθελα να μπουχτήσω με αρνητικότητα αλλά προτιμώ να εστιάσω περισσότερο στην αιτία και στην δράση. Για μένα είναι δύσκολο. Συνγνώμη αλλά δεν παρακολουθώ το Twitter. Αλλά διαβάζω το The Economist (την χθεσινή συζήτηση διηύθυνε η Αν ΜακΕλβόι, ανώτερο στέλεχος του The Economist)».

Και πρόσθεσε: «Αναζητώ την δημοσιογραφία που πραγματικά καλύπτει πράγματα που θα έχουν έναν αντίκτυπο, πράγματα για τα οποία μιλήσαμε και στα παρασκήνια. Μιλούσαμε για την Τανζανία και το άρθρο που έκαναν οι Economist. Τέτοιου είδους πράγματα, που μιλούν πραγματικά για το πώς ο ρόλος των γυναικών μεταβάλλεται πραγματικά και αλλάζει. Αυτό είναι το θέμα. Να εστιάζεις την ενέργειά σου εκεί και όχι σε πράγματα που μπορεί να σε παρασύρουν στην λάσπη».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ