Σία Κοσιώνη: Η λαμπερή και σικ εμφάνιση στη βράβευσή της -Ποιες άλλες γυναίκες τιμήθηκαν για το έργο τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Σία Κοσιώνη: Η λαμπερή και σικ εμφάνιση στη βράβευσή της -Ποιες άλλες γυναίκες τιμήθηκαν για το έργο τους [εικόνες]

Σία Κοσιώνη-Ειρήνη Νικολοπούλου-Άλκηστις Πρωτοψάλτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, 20 διακεκριμένες Ελληνίδες τιμήθηκαν για το έργο που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια η καθεμία στον χώρο της.

Οι 20 Ελληνίδες βραβεύτηκαν για το έργο τους στις επιστήμες, τις τέχνες, τα γράμματα, τον αθλητισμό, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, το επιχειρείν και την κοινωνία.

Η εκδήλωση έγινε στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο και το παρών έδωσε και η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απένειμε μερικά από τα βραβεία της εκδήλωσης.

Ανάμεσα στις γυναίκες που τιμήθηκαν για το έργο τους ήταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη.

Φορώντας ένα μεταξωτό φόρεμα με έντονα χρώματα, η Σία Κοσιώνη ήταν όπως πάντα λαμπερή, κομψή και σικ.

«Έμπνευσή μας είναι οι γυναίκες που φωτίζουν το παρόν μιας αναδυόμενης από την κρίση Ελλάδας και οι διαχρονικές Ελληνίδες που δείχνουν τον δρόμο της αριστείας και της αξιοσύνης», ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Δείτε τη λαμπερή εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη και ποιες άλλες γυναίκες βραβεύτηκαν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ