Ο Τραμπ έδωσε αυτόγραφα πάνω στη Βίβλο- Στην Αλαμπάμα, μετά τον φονικό ανεμοστρόβιλο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τραμπ έδωσε αυτόγραφα πάνω στη Βίβλο- Στην Αλαμπάμα, μετά τον φονικό ανεμοστρόβιλο [εικόνες & βίντεο]

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπογράφει αντίτυπο της Βίβλου/ Φωτογραφία: ΑP- Carolyn Kaster
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρούχα, σακίδια και αντίτυπα της Βίβλου με την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτά πήραν μεταξύ άλλων κάτοικοι της Αλαμπάμα, κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην περιοχή, μετά τον φονικό ανεμοστρόβιλο.

Πέντε μέρες μετά την καταστροφή, που κόστισε τη ζωή 23 ανθρώπων, ο Τραμπ επισκέφθηκε την περιοχή, συζήτησε με αξιωματούχους της πολιτείας και συνάντησε οικογένειες των θυμάτων. Ο Αμερικανός πρόεδρος, με την Μελάνια Τραμπ, επισκέφθηκαν την εκκλησία που λειτουργεί ως καταφύγιο για τους πληγέντες.

Εκεί, άνθρωποι περίμεναν να πάρουν είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και ένα από τα αντίτυπα της Βίβλου, που υπέγραφε εκείνη την ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ. Κάποτε, κατά την προεκλογική περιοδεία του, ο σημερινός πρόεδρος είχε υπογράψει μία Βίβλο που στη συνέχεια «έπιασε» 3.500 δολάρια στο eBay σύμφωνα με τους New York Times.

Ο Τραμπ υπέγραψε αντίτυπα της Βίβλου στην Αλαμπάμα
Κάποτε, μια Βίβλος με την υπογραφή του «έπιασε» 3.500 δολάρια

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ