Στην Πάτρα δεν έφτιαξαν στεφάνι αλλά.... Πρωτομαγιάτικη Ελληνική Σημαία! - iefimerida.gr

Στην Πάτρα δεν έφτιαξαν στεφάνι αλλά.... Πρωτομαγιάτικη Ελληνική Σημαία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πάτρα θέλησαν να πρωτοτυπήσουν και αντί για το παραδοσιακό στεφάνι, είπαν να κατασκευάσουν μια... άνθινη Ελληνική Σημαία και συγκεκριμένα τη μεγαλύτερη που έχει φτιαχτεί ποτέ!

Παρακινούμενοι, μάλλον, από το πατριωτικό τους αίσθημα, που τον τελευταίο καιρό, λόγω και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας, δείχνει όλο και να φουντώνει, οι κάτοικοι της Οβρυάς στην Πάτρα, αποφάσισαν να φτιάξουν με λουλούδια μια ελληνική σημαία, πλάτους πέντε μέτρων και ύψους τριών, δηλαδή συνολικού εμβαδού 15 τετραγωνικών!

Η «κατασκευή» αυτή,όπως γράφει το thebest.gr, έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Οβρυάς σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος Δήμου Πατρέων και τον Πολιτιστικό Οργανισμό διοργάνωσε την 6η Γιορτή των Λουλουδιών.

Για την κατασκευή της Άνθινης Σημαίας χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 10.000 γαρύφαλλα και πολλές ώρες δουλειάς, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Φωτογραφία: thebest.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ