Στοίχημα: «Κιτρινόμαυρο» προβάδισμα στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός [βίντεο] - iefimerida.gr

Στοίχημα: «Κιτρινόμαυρο» προβάδισμα στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός [βίντεο]

ΑΕΚ-ΠΑΟ απόψε στο ΟΑΚΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ντέρμπι συνεχίζονται για τα... καλά, στην ελληνική Super League.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί να μειώνεται, αλλά τα μεγάλα παιχνίδια δεν παύουν να μαγνητίζουν τους φιλάθλους. Ένα από αυτά, είναι και το αθηναϊκό ντέρμπι, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Το κίνητρο του ηθικού είναι πάντοτε ισχυρό σε τέτοιες αναμετρήσεις. Αμφότερες οι ομάδες, θέλουν τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους. Επομένως, αναμένεται σκληρή μάχη, δυνατές μονομαχίες, πάθος, και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εντοπίζονται στα ντέρμπι. Διαιτητής, ορίστηκε ο Γερμανός Τόμπιας Βελτζ. Πάμε λοιπόν, να δούμε το προγνωστικό για το Πάμε Στοίχημα.

Η ΑΕΚ, που μοιράζεται το ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, θα είναι η γηπεδούχος της συνάντησης. Οι «Κιτρινόμαυροι» δίνουν το τελευταίο εντός έδρας ντέρμπι για τη φετινή σεζόν, και επιθυμούν να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους. Ο Πέτρος Μάνταλος, είναι ο μεγάλος απών από πλευράς «Ένωσης». Ο Έλληνας διεθνής δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν θα αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα, Μπακάκης και Σιμόες είναι καλύτερα και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Η ΑΕΚ είναι σε κρίση, μετά και την άσχημη εμφάνιση στο Χαριλάου και την ήττα από τον Άρη. Επιπλέον, οι «Κιτρινόμαυροι» είναι αυτήν τη στιγμή στην τέταρτη θέση και ψάχνουν την επιστροφή στην πρώτη τριάδα. Συν τοις άλλοις, δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την τετράδα. Με Πόνσε - Λιβάγια στην κορυφή και τη βοήθεια του κόσμου της, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, και να πανηγυρίσει μια νίκη σε ντέρμπι, μετά από καιρό.

Δυσάρεστο είναι το κλίμα και στον Παναθηναϊκό, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μοιάζουν... μπλοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πάρουν τις νίκες που αναζητούν. Το «Τριφύλλι» δεν θυμίζει σε τίποτα το εκρηκτικό σύνολο του πρώτου γύρου, και απέχει έξι πόντους από τον πέμπτο Άρη. Συνεπώς, περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να προλάβει την πεντάδα και να «σβήσει» την ευρωπαϊκή τιμωρία. Οι «Πράσινοι» θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Γιάννη Μπουζούκη, και τον τραυματία Αντονί Μουνιέ. Το παιχνίδι είναι σαφώς δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, που θα προσπαθήσει να επαναλάβει μια εμφάνιση, ανάλογη με το ντέρμπι του πρώτου γύρου. Τότε, η ομάδα του Δώνη ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ και μπορούσε να κερδίσει. Σήμερα, ευελπιστεί να βρει τα γκολ που της έλειψαν σε εκείνο το ματς. Με τον Κουλιμπαλί να επιστρέφει και τον Μακέντα σέντερ φορ, ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ, έχει φαβορί. Αυτό, δεν είναι άλλο από την ΑΕΚ. Η «Ένωση» είναι καλύτερη ομάδα, έχει περισσότερες λύσεις από τον Παναθηναϊκό και θα έχει την υποστήριξη του κοινού της. Τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν βαθμολογικά για την ΑΕΚ, που πρέπει πάση θυσία να κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει και εμφανίζει σοβαρά αμυντικά και επιθετικά προβλήματα. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα κερδίσει, και στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.65.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο του Betarades.gr για το ντέρμπι της Αθήνας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναθηναϊκός στοίχημα ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ