MasterChef 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι- Στον πόντο το αποτέλεσμα [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι- Στον πόντο το αποτέλεσμα [βίντεο]

Οι κριτές του MasterChef 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ήταν μία από τις πιο συμπαθητικές παίκτριες στο MasterChef 3, καθώς και του Πάνου Ιωαννίδη, ωστόσο δεν κατάφερε να επικρατήσει και να μείνει στο MasterChef μετά από την δοκιμασία αποχώρησης.

Ο λόγος για την Μαρία, η οποία είχε βγει απευθείας υποψήφια για αποχώρηση από τον Πάνο, τον αρχηγό της ομάδας της, που είχε χάσει στην ομαδική δοκιμασία.

Η Μαρία λοιπόν μαζί με τον Ζαχίρ και την Ασημίνα είχαν ως αποστολή να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του γνωστού σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.

MasterChef 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι- Στον πόντο το αποτέλεσμα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αυτός που είχε την καλύτερη βαθμολογία από τους τρεις ήταν ο Ζαχίρ, με αποτέλεσμα η Ασημίνα και η Μαρία να βρεθούν μπροστά από τους κριτές.

Η δοκιμασία κρίθηκε στον πόντο, με αποτέλεσμα η Μαρία να συγκεντρώσει μόλις ένα πόντο λιγότερο από την Ασημίνα και έτσι να αποχωρεί από το ριάλιτι.

Η 21χρονη λοιπόν, αποχαιρέτησε με κλάματα τους κριτές και τους υποσχέθηκε πως δεν θα σταματήσει να μαγειρεύει.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ