Πολάκης κατά Αμυρά για τα κυβερνητικά αεροσκάφη -«Τι μ@λ@κίες ρωτάς; Τι σε νοιάζουν οι γυναίκες υπουργών;» - iefimerida.gr

Πολάκης κατά Αμυρά για τα κυβερνητικά αεροσκάφη -«Τι μ@λ@κίες ρωτάς; Τι σε νοιάζουν οι γυναίκες υπουργών;»

Επίθεση Πολάκη σε Αμυρά για τα ταξίδια συζύγων υπουργών με τα κυβερνητικά αεροσκάφη-Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σκηνή» έκανε στον ανεξάρτητο βουλευτή Γιώργο Αμυρά, ο Παύλος Πολάκης στο καφενείο της Βουλής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής των συζύγων υπουργών που - όπως αποκάλυψε το υπ. Αμυνας μετά από ερώτηση του Γ. Αμυρά – χρησιμοποιούσαν τα κυβερνητικά αεροσκάφη.

Οπως περιγράφει ο ανεξάρτητος βουλευτής στον «Βηματοδότη» μόλις ο κ. Πολάκης είδε τον κ. Αμυρά του είπε με το γνωστό του ύφος: «Τι είναι αυτές οι μ@λ@κίες που γράφεις για τις συζύγους των υπουργών; Τι σε ενδιαφέρουν εσένα οι γυναίκες των υπουργών;».

Ο ίδιος ο κ. Αμυράς απάντησε: «Με ενδιαφέρει το κοινό συμφέρον και η μη σπατάλη χρημάτων». Αλλά ο Πολάκης επέμεινε: «Για την Ντόρα γιατί δεν γράφεις, που έπαιρνε μαζί της 100 νοματαίους;».

«Η Ντόρα εδώ είναι, κάθεται δίπλα μου, γιατί δεν τη ρωτάς; Η Ντόρα τον άκουγε και γελούσε, ενώ ο κ. Πολάκης της έριξε μια ματιά και έφυγε…» περιέγραψε ο Γ. Αμυράς την ξεκαρδιστική σκηνή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ