Μητσοτάκης: Η σκέψη μας είναι σε κάθε γυναίκα, μητέρα, κόρη, σύντροφο, άνεργη ή εργαζόμενη - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Η σκέψη μας είναι σε κάθε γυναίκα, μητέρα, κόρη, σύντροφο, άνεργη ή εργαζόμενη

Κυριάκος Μητσοτάκης/ Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάρτηση για την Ημέρα της Γυναίκας στο Twitter έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στην Ευρωπαϊκή Ένωση η μέση αμοιβή μιας γυναίκας παραμένει 16% χαμηλότερη από την αντίστοιχη των ανδρών για την ίδια ακριβώς εργασία. Η σκέψη μας σήμερα είναι σε κάθε γυναίκα, σε κάθε μητέρα, κόρη, σύντροφο, σε κάθε άνεργη ή εργαζόμενη, που δίνει ένα δύσκολο καθημερινό αγώνα για να ανταποκριθεί στον πολλαπλό της ρόλο. #InternationalWomensDay».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία του κ. Μητσοτάκη με το εξής μήνυμα: «Ο αγώνας για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας , που θα προσφέρει σε κάθε γυναίκα ίσες ευκαιρίες δουλειάς, εξέλιξης, αμοιβών και συμμετοχής στα κοινά είναι συνεχής. Και θα τον κερδίσουμε».

Στην Ε.E. η μέση αμοιβή μια γυναίκας παραμένει 16% χαμηλότερη από την αντίστοιχη ενός άντρα. Η σκέψη μας σήμερα είναι σε κάθε γυναίκα, μητέρα, κόρη, σύντροφο, κάθε άνεργη ή εργαζόμενη, που δίνει καθημερινό αγώνα για να ανταποκριθεί στον πολλαπλό της ρόλο. #InternationalWomensDay pic.twitter.com/5LFChi1ScH

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ