Το αμήχανο « αντίο» της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην τελευταία εκπομπή του Survivor Πανόραμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το αμήχανο « αντίο» της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην τελευταία εκπομπή του Survivor Πανόραμα [βίντεο]

antonpoyloy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αντίο» στους τηλεθεατές είπαν η Μπάγια Αντωνοπούλου και οι συνεργάτες της Βαγγέλης Χαρισόπουλος και Λάουρα Νάργες, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Πανόραμα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντάς τους πως από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα προβάλλεται η σειρά «Μαύρη Θάλασσα».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλη Χαρισόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την εκπομπή,ενώ η Λάουρα Νάργες αφού είπε το δικό της «ευχαριστώ» σε όλους, δήλωσε ότι ευχαριστήθηκε πολύ τη συμμετοχή της στην εκπομπή.

Στο τέλος η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχαιρέτησελέγοντας: «Η ζωή είναι σαν το Survivor, έχει ανατροπές, ανατροπές που πολλές φορές δεν περιμένουμε, και κανείς δεν μας έχει δώσει κανόνες επιβίωσης… ». Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που τη στήριξαν και φυσικά τον ΣΚΑΙ και τέλος τους τηλεθεατές, ενώ έκλεισε λέγοντας «Κάπου θα τα ξαναπούμε».

Να σημειωθεί πως ο λόγος του πρόωρου τέλος στην εκπομπή ήταν η χαμηλή τηλεθέαση, καθώς η εκπομπή έκανε συχνά νούμερα κάτω από 5%.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ