Euroleague: Ο δρόμος του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ περνάει από το Μαυροβούνιο - iefimerida.gr

Euroleague: Ο δρόμος του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ περνάει από το Μαυροβούνιο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε περιπέτειες, μετά από τις πέντε σερί ήττες στην Euroleague.

Έδειχνε ότι είχε εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στα playoffs της Euroleague και πάλευε για να μπει στην πρώτη τετράδα, ώστε να αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας. Πλέον όμως δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στην οχτάδα.

Ο δρόμος των «ερυθρόλευκων» για τα playoffs περνάει από το Μαυροβούνιο. Το αποψινό παιχνίδι (20:00) με την Μπουντούτσνοστ είναι καθοριστικής σημασίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για τα playoffs. Σε 24 αγωνιστικές μετράει 12 νίκες και 12 ήττες. Η Μπουντούτσνοστ βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 6 νίκες και 18 ήττες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 11,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη στον αγώνα Μπουντούτσνοστ-Ολυμπιακός.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει αγωνιστεί στα 24 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague και πέτυχε 258 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 10,8 πόντοι ανά αγώνα. Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημείωσε 12 πόντους. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Μπουντούτσνοστ πέτυχε 11 πόντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Μπουντούτσνοστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ