Η ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ στο επίκεντρο επαφών του γγ Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ - iefimerida.gr

Η ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ στο επίκεντρο επαφών του γγ Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ

Ζόραν Ζάεφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αναγκαία βήματα για την απόδοση στη Βόρεια Μακεδονία ημερομηνίας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου, καθώς και η συνεργασία προς την κατεύθυνση αυτή σε όλα τα επίπεδα ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα στα Σκόπια με την ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας, Καλίνκα Γκάμπερ ο γενικός γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παναγιώτης Παυλόπουλος.

Αυτά τονίζονται σε ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, στην οποία σημειώνεται πως ο κ. Παυλόπουλος συνόδευε την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου στην επίσκεψή της στη Βόρεια Μακεδονία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε επίσης να διατηρηθεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, ενώ ο κ. Παυλόπουλος προσκάλεσε την ομόλογό του στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ