H Alpina B7 xDrive έχει 600 άλογα - iefimerida.gr

H Alpina B7 xDrive έχει 600 άλογα

H Alpina B7 xDrive έχει 600 άλογα
Κώστας Φούζας

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Alpina παρουσίασε τη νέα B7 xDrive, η οποία προσφέρει ισχυρές δόσεις πολυτέλειας και επιδόσεων.

Το νέο δημιούργημα της Alpina βασίζεται στην τετρακίνητη έκδοση της BMW Σειρά 7. Φέρει τον κωδικό B7 xDrive και στοχεύει να καλύψει εκείνους που αναζητούν τις ανέσεις μιας λιμουζίνας και τις υψηλές επιδόσεις. Με το ανάλογο κόστος, βέβαια, καθώς για να την αποκτήσει κάποιος στη Γερμανία θα πρέπει να καταβάλει 150.000 περίπου. Για την περίσταση, και μετά από τις ανάλογες μηχανικές επεμβάσεις, ο V8 twin turbo των 4,4 λίτρων αποδίδει 600 άλογα & 800 Nm ροπής. Για την επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτούνται 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 330 km/h.

Για να επιτευχθούν τα παραπάνω νούμερα η Alpina έχει αλλάξει τη χαρτογράφηση σε κινητήρα-κιβώτιο και έχει τοποθετήσει νέο σύστημα εξαγωγής. Στο μικροσκόπιο των Γερμανών μπήκαν, επίσης, τα φρένα και η λειτουργία της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης τετρακίνησης για καλύτερα περιθώρια πρόσφυσης. Εκτός των εξωτερικών αισθητικών παρεμβάσεων, η Alpina B7 xDrive φέρει ακόμη περισσότερα στοιχεία πολυτέλειας στην καμπίνα της.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του αυτοκινήτου βρίσκουμε: Ενεργητική ανάρτηση με ηλεκτρονική ρύθμιση στα αμορτισέρ και ελατήρια, Active Comfort Drive με Road Preview, πόρτες με άνετη είσοδο χωρίς κλειδί, πανοραμική ηλιοροφή, ηλεκτρικά καθίσματα πίσω, ηλεκτρική ρύθμιση καθίσματα εμπρός αεριζόμενα και θερμαινόμενα πολλαπλών λειτουργιών με σύστημα μασάζ, θερμαινόμενα μπράτσα στα εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, σύστημα ήχου surround Harman / Kardon, αυτόματη μεγάλη δέσμη στα φωτιστικά σώματα, ασύρματη φόρτιση στα κινητά τηλέφωνα, Wi-Fi hotspot, Apple CarPlay με δοκιμή 1 έτους και πολλά άλλα.

H Alpina B7 xDrive έχει 600 άλογα | iefimerida.gr 0
H Alpina B7 xDrive έχει 600 άλογα | iefimerida.gr 1
H Alpina B7 xDrive έχει 600 άλογα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Alpina B7 xDrive
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ