Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις στον ΟΑΣΘ -400 νέες συμβάσεις - iefimerida.gr

Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις στον ΟΑΣΘ -400 νέες συμβάσεις

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τάχιστα προχωρούν οι διαδικασίες για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αλλά και συμβασιούχων, στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Στον νόμο 4599/2019 περιγράφεται η διαδικασία με την οποία προβλέπεται η πρόσληψη -που έχουν ήδη εξαγγείλει στελέχη της διοίκησης- 250 εργαζομένων, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, και επιπλέον 150 εργαζομένων με συμβάσεις διετούς διαρκείας.

Οπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, πρόκειται για Οδηγούς και Μηχανοδηγούς πάσης φύσεως οχημάτων και συρμών των εταιρειών του ΟΑΣΘ Α.Ε. και της ΑΣΥΘ (Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης) του ΟΣΕ Α.Ε.

Η σχετική προκήρυξη, όπως προβλέπει ο νόμος, «εκδίδεται από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κατόπιν εισήγησης του οικείου φορέα, ύστερα από έγκριση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), η οποία χορηγείται εντός δεκαπέντε (15) ημερών».

To σχετικό ΦΕΚ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ