Τσίπρας: «Μόλις φτιάξει ο καιρός» θα πάει στα Σκόπια -Τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Μόλις φτιάξει ο καιρός» θα πάει στα Σκόπια -Τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας / Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο περιθώριο της εκδήλωσης στο Μέγαρο Μαξίμου για την Ημέρα της Γυναίκας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε πως θα πραγματοποιήσει ταξίδι στα Σκόπια.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογαφων ο πρωθυπουργός είπε πως σχεδιάζει το ταξίδι να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, «μόλις φτιάξει και ο καιρός».

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας από το Διεθνές Φόρουμ των Δελφών είχε προαναγγείλει πως θα μεταβεί στα Σκόπια και θα είναι ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που επισκέπτεται τη Βόρεια Μακεδονία. Μάλιστα ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται και από μία ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε τουρισμό, εστίαση, κατασκευές και ενέργεια.


Αθήνα και Σκόπια προετοιμάζουν και την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στην Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια ως ανταπόδοση στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ