Μπέτυ Λιβανού: «Είδα τον πατέρα μου για πρώτη φορά στα δώδεκα. Σοκαρίστηκα» - iefimerida.gr

Μπέτυ Λιβανού: «Είδα τον πατέρα μου για πρώτη φορά στα δώδεκα. Σοκαρίστηκα»

Η Μπέτυ Λιβανού. Φωτογραφία: BOVARY/Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκε στον Κολωνό, ζει στην Παιανία. Είναι σαράντα χρόνια παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο κι έχουν δύο κόρες. Πάνω απ΄όλα όμως είναι καλά με τον εαυτό της.

«Μεγάλωσα στον Κολωνό, στην Ακαδημία Πλάτωνος και από παιδί έπαιζα στο Πολιτιστικό Κέντρο της γειτονιάς μου, ένα Πολιτιστικό Κέντρο από εκείνα που δεν υπάρχουν ούτε σήμερα.

Από την εφηβεία μου με κυνηγούσαν σκηνοθέτες να κάνω ταινίες, αλλά εγώ τους απέφευγα. Μέχρι που στα είκοσι ο Φίνος με φώναξε για πρωταγωνίστρια. Είχε δει μια διαφήμιση δική μου, για τσιγάρα, όπου έκανα παντομίμα, και του άρεσε το πρόσωπό μου.

Μου είχαν κολλήσει την ρετσινιά ότι είμαι πολύ όμορφη, αλλά στην αρχή δεν το είχα καταλάβει. Ωστόσο ανήκα στα κορίτσια που δεν είχαν θέμα με τα αγόρια... Αργότερα το συνειδητοποίησα.

Πατέρα δεν είχα, είχε φύγει από πολύ νωρίς εκτός Ελλάδος. Τον είδα για πρώτη φορά στα δώδεκα. Σοκαρίστηκα. Οι γονείς μου χώρισαν αμέσως, ήμουν μωρό.

Η πρώτη συνάντηση με τον πατέρα μου; Ηταν σοκαριστική. Είχα φτιάξει μύθους στο μυαλό μου και ξαφνικά τον είδα. Εκείνος ήταν πολύ ψύχραιμος. Ούτε στο τηλέφωνο μιλούσαμε. Του έστελνα γράμματα του ζητούσα να με πάρει μαζί του, αφήνοντας να τρέχουν τα δάκρυά μου πάνω στο χαρτί για να τον συγκινήσω...Η έλλειψή του ήταν ένα βάρος για μένα -πάντα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μπέτυς Λιβανού στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέτυ Λιβανού ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ bovary.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ