Χαστούκι της «Σέρσεϊ» του Game of Thrones για τις συνθήκες στη Μόρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαστούκι της «Σέρσεϊ» του Game of Thrones για τις συνθήκες στη Μόρια [βίντεο]

Χαστούκι της «Σέρσεϊ» του Game of Thrones για τις συνθήκες στη Μόρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Λίνα Χίντι, γνωστή από τον ρόλο της στο Game of Thrones ως Σέρσεϊ Λάνιστερ, βρέθηκε στη Μόρια και το βίντεο της με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών κάνει τον γύρο του κόσμου.

Συναισθηματικά φορτισμένη η ακτιβίστρια ηθοποιός χαρακτήρισε «αδιανόητα απάνθρωπες» τις συνθήκες στη Μίρια, κάνοντας λόγο για κατά πολύ υπεράριθμους πρόσφυγες στο «κέντρο υποδοχής» το οποίο είναι ανεπαρκώς εξοπλισμένο. Μάλιστα, αναφέρθηκε στα κρούσματα κακοποίησης σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και στις επιπτώσεις που έχουν στην ψυχική υγεία οι άθλιες συνθήκες.

Η «Σέρσεϊ», που επισκέφθηκε την Μόρια την περασμένη Τρίτη, ως εκπρόσωπος της οργάνωσης IRC («Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης»), κάλεσε τους φανς της να προχωρήσουν σε πράξεις, ενισχύοντας την οργάνωση.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη της Χίντι στην Ελλάδα, η οποία την πρώτη φορά (2016) είχε επισκεφθεί τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ. Τότε, σύμφωνα με την ίδια δεν της είχε επιτραπεί η είσοδος στη Μόρια.

Το βίντεο της Χίντι στο Instagram έχει μέσα σε 17 ώρες πάνω από 102 χιλ. προβολές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Headey (@iamlenaheadey) στις 7 Μάρ, 2019 στις 9:57 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίνα Χίντι μόρια instagram σέρσει λάνιστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ