«Ο Μάικλ Τζάκσον με βίασε ξανά αφού πλήρωσε 23 εκατ. δολ. σε άλλο παιδί για συμβιβασμό»

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τον Μάικλ Τζάκσον από τη στιγμή που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με την προβολή του σκοτεινού ντοκιμαντέρ.

Στο τελευταίο μέρος του Leaving Neverland που πρόβαλε το HBO ο Γουέιντ Ρόμπσον υποστηρίζει ότι ο ποπ σταρ μετά τη διευθέτηση το 1993 της πρώτης εις βάρος του καταγγελίας για ασέλγεια με την καταβολή στο πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμού 23 εκατομμυρίων δολαρίων στην οικογένεια του Τζόρνταν Τσάντλερ, πήρε θάρρος και λίγες μέρες αργότερα κάλεσε στο κτήμα του την οικογένεια Ρόμπσον. Όταν έφθασαν εκεί, ο Τζάκσον δεν έχασε την ευκαιρία -σύμφωνα πάντα με τον Ρόμπσον- και άρχισε να βιάζει και πάλι το παιδί, που λίγους μήνες νωρίτερα είχε σπεύσει να τον υπερασπιστεί στις Αρχές, λέγοντας ότι ουδέποτε τον είχε αγγίξει ανάρμοστα.

Την περίοδο εκείνη ο «βασιλιάς της ποπ» είχε φθάσει στον κολοφώνα της δόξας, είχε τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του Μπιλ Κλίντον, αλλά η καριέρα του κινδύνευε από τις καταγγελίες του Τζόρνταν Τσάντλερ και τις καταθέσεις υπαλλήλων του, μεταξύ των οποίων κι ενός σοφέρ που είχε αποκαλύψει ότι είχε μεταφέρει τον τραγουδιστή επί 30 συνεχόμενες νύχτες στο σπίτι του Τσάντλερ.

«Πήγαμε με τη μητέρα μου στη Neverland λίγο μετά τον συμβιβασμό», είπε ο Ρόμπσον. «Κι άρχισε το ίδιο σενάριο με τη μητέρα μου να μένει σ’ ένα απ’ το δωμάτια κι εγώ να ανεβαίνω στην κρεβατοκάμαρα του Μάικλ και να πηγαίνω στο κρεβάτι του και να γίνονται ξανά τα ίδια»...

Ο Ρόμπσον παραδέχθηκε ότι ένιωσε ανακούφιση όταν τον κάλεσε ο Μάικλ Τζάκσον στο κτήμα του, αφού αυτό σήμαινε ότι είχε ξανακερδίσει το ενδιαφέρον του τραγουδιστή μετά από τόσο διάστημα στο περιθώριο. «Όταν άκουσα ότι ήθελε να με δει, ότι ήθελε να πάω εκεί, ένιωσα τόσο καλά», είπε.

Λίγους μήνες νωρίτερα ο Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ – ο έτερος καταγγέλλων στο Leaving Neverland- είχαν καταθέσει υπέρ του Τζάκσον, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε τους κακοποίησε.

«Είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι θα μπορούσα να τον υπερασπιστώ, να τον σώσω», είπε ο Ρόμπσον, ομολογώντας ότι κατά κάποιο τρόπο ήθελε να τιμωρήσει τον Τσάντλερ που τον είχε τρόπον τινά εκτοπίσει κερδίζοντας την «εύνοια» του Τζάκσον. «Ήξερα ότι ήταν αλήθεια [οι καταγγελίες], αλλά έβλεπα τον Τζόρντι κάπως σαν εχθρό. Ο Μάικλ μου είπε ότι έπρεπε να πω ψέμματα κι αυτό έκανα», είπε. Το ίδιο υποστήριξε και ο Σέιφτσακ: «Μου ζήτησε να καταθέσω. Είχα κάνει μάλιστα πολλές πρόβες. Με ρώτησαν και φυσικά είπα όχι, λες κι ήταν μέρος της δουλειά μου να το κάνω αυτό για τον Μάικλ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ