Ο αέρας σήκωσε το φουστάνι της Ασλεϊ Γκράχαμ και όλοι είδαν το εσώρουχό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο αέρας σήκωσε το φουστάνι της Ασλεϊ Γκράχαμ και όλοι είδαν το εσώρουχό της [εικόνες]

Το μοντέλο από την Αμερική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα μοντέλα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Αμερική. Και μπορεί να θεωρείται βασίλισσα της πασαρέλας, ωστόσο ακόμη και η Άσλεϊ Γκράχαμ μπορεί να έχει τις κακές τις στιγμές.

Η 'Άσλεϊ Γκράχαμ συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στην Μελβούρνη και φόρεσε ένα γαλαζοπράσινο φόρεμα με μεγάλο κόψιμο στον μηρό

Η 31χρονη αποκάλυψε, κατά λάθος, μέρος του εσωρούχου της κατά την διάρκεια επίδειξης στο φεστιβάλ μόδας την Μελβούρνη της Πέμπτη.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ περπατούσε με σιγουριά και άνεση στην πασαρέλα με ένα αεράτο γαλαζοπράσινο φόρεμα με ένα πολύ τολμηρό κόψιμο στην μία πλευρά που έφτανε μέχρι τον μηρό. Αλλά έτσι όπως κρατούσε με το ένα της χέρι το φόρεμα προκειμένου να μην το πατήσει, το τράβηξε ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να φανεί το nude εσώρουχό της.

Στην προσπάθειά της να μην πατήσει το φόρεμα, το τράβηξε λίγο περισσότερο στην άκρη με αποτέλεσμα να φανεί το nude εσώρουχό της

Η συγκεκριμένη επίδειξη έρχεται λίγες μόλις ημέρες αφότου η Άσλεϊ Γκράχαμ προέτρεψε την βιομηχανία μοντέλων να αφαιρέσει την ετικέτα «plus size» από τα ρούχα.

Κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή The Project αυτή την εβδομάδα, η Άσλεϊ είπε: «Το να έχεις μια βιομηχανία που να λέει: ‘Ω αυτό είναι ένα plus size μοντέλο’... γιατί θα πρέπει να περιγράφουμε μια γυναίκα από το μέγεθος του παντελονιού της; Γιατί δεν μπορούμε απλά να λέμε το όνομά της και το επάγγελμά της; Οι άνδρες δεν το κάνουν αυτό. Δεν λένε ποτέ ‘ο ευτραφής φίλος μου’» πρόσθεσε.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ στη συνέχεια είπε πως «ανυπομονεί για την ημέρα» που δεν θα χρειάζεται να μιλά για το μέγεθός της σε συνεντεύξεις.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ