Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους [εικόνες] - iefimerida.gr

Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους [εικόνες]

Στίβεν Χιρς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι απαγωγές Γήινων από εξωγήινους αποτελούν καλό υλικό για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί άνθρωποι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, στον πραγματικό κόσμο, ισχυρίζονται ότι έχουν όντως έρθει σε επαφή με μικρά πράσινα ανθρωπάκια.

Ο 63χρονος Νεοϋορκέζος φωτογράφος Στίβεν Χιρς, διάσημος για τα εκκεντρικά του πρότζεκτ, συνάντησε πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους από κοντά, τους φωτογράφησε και κατέγραψε τις ιστορίες τους, τις οποίες θα παρουσιάσει στη νέα του δουλειά με τίτλο «Little Sticky Legs».

Ο Χιρς μίλησε και φωτογράφησε για το συγκεκριμένο πρότζεκτ 14 άτομα. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι περισσότερες ιστορίες, έχουν πολλά κοινά στοιχεία, με πιο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όλοι χαρακτηρίζουν του εξωγήινους ιδιαίτερα φιλικούς.

Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πιο αστεία ιστορία πάντως είναι του Τζέφρι, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ένας εξωγήινος τον πλησίασε ενώ βρισκόταν σε ένα στριπτιτζάδικο και του ζήτησε να τον ακολουθήσει στον ιπτάμενο δίσκο του, ώστε να του κάνουν μερικά ανώδυνα πειράματα για να μελετήσουν την ανθρώπινη φυσιολογία.

Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Από την άλλη, η πιο «απίστευτη» ιστορία είναι αυτή της Σίνθια, η οποία υποστηρίζει ότι έχει έρθει πολλάκις σε επαφή με εξωγήινους από πολλούς διαφορετικούς πλανήτες και έχει κάνει φιλίες με πολλά πράσινα ανθρωπάκια, τα οποία μάλιστα της ζητούν να εντοπίσει άτομα κατάλληλα και πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί τους, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τον πλανήτη μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ