Τένις: Με επικίνδυνο αντίπαλο μπαίνει στη μάχη του Indian Wells ο Τσιτσιπάς - iefimerida.gr

Τένις: Με επικίνδυνο αντίπαλο μπαίνει στη μάχη του Indian Wells ο Τσιτσιπάς

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το φημισμένο τουρνουά Indian Wells στις Ηνωμένες Πολιτείες και έμαθε τον πρώτο αντίπαλο του, μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου, τον οποίο ο Ελληνας σταρ πέρασε χωρίς αγώνα.

Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του, που θα είναι στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, τον Φέλιξ Ογκέρ Αλιασίμε.

Ο 18χρονος Καναδός, που πρόσφατα μπήκε στο Top 100, κέρδισε τον Κάμερον Νόρι με 6-3 και 6-2.

Ο Aλιασίμε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα πριν από δύο εβδομάδες έφτασε στον τελικό του τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου ηττήθηκε από τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε.

Τσιτσιπάς και Αλιασίμε θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά, με τον Καναδό να έχει το απόλυτο, κάτι που καθιστά δύσκολη την αποστολή του Έλληνα τενίστα.

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Την ίδια ώρα, η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του Indian Wells. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 41 στον κόσμο, ήταν σε κακή ημέρα και ηττήθηκε με 7-5, 6-0 από την Αμερικανίδα Κριστίνα ΜακΧέιλ, Νο 140 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πέρυσι η Σάκκαρη είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο στο τουρνουά της Καλιφόρνια. Η ήττα της σημαίνει πως θα χάσει 110 βαθμούς και κινδυνεύει να μείνει εκτός Top 50 σε 10 ημέρες, όταν και θα ανανεωθεί η παγκόσμια κατάταξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Στέφανος Τσιτσιπάς indian wells
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ