Οι κάτοικοι στην Αγία Ρουμέλη μπήκαν στον ποταμό και έφτιαξαν τον αγωγό -Ηταν 13 ημέρες χωρίς νερό [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι κάτοικοι στην Αγία Ρουμέλη μπήκαν στον ποταμό και έφτιαξαν τον αγωγό -Ηταν 13 ημέρες χωρίς νερό [βίντεο]

Οι κάτοικοι του χωριού στην Κρήτη μπήκαν στον ποταμό για να επισκευάσουν τον αγωγό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε την Κρήτη είχε ως αποτέλεσμα η Αγία Ρουμέλη να μείνει για 13 ημέρες χωρίς νερό, αφού βράχια έπεσαν και έσπασαν τον πλαστικό αγωγό.

Τελικά οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και επισκεύασαν μόνοι τους τον αγωγό μπαίνοντας στα ορμητικά νερά του ποταμού.

Οπως γράφει και το flashnews.gr την Πέμπτη κάτοικοι του χωριού με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Τζατζιμάκη, μπήκαν μέσα στα ορμητικά νερά του ποταμού, πέρασαν από τις «Πόρτες» με κίνδυνο να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά και σκεπασμένοι, στην κυριολεξία, από το νερό μέχρι την μέση του σώματός τους, επισκεύασαν την ζημιά.

«Μετά από 13 μέρες το χωριό μου, η Αγία Ρουμέλη του δήμου Σφακίων ξανά πίνει νερό, χάρη στην προσπάθεια των συγχωριανών μου και στο φιλότιμο του υδραυλικού Λευτέρη Κουκουβιτάκη» ήταν το σχόλιο του κ.Τζατζιμάκη στο βίντεο που ανάρτησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγία Ρουμέλη Κρήτη κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ