MasterChef 3: Νίκη για το #TeamKrats -Κοκκίνισε ο Χρήστος από τα πειράγματα του Κουτσόπουλου [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Νίκη για το #TeamKrats -Κοκκίνισε ο Χρήστος από τα πειράγματα του Κουτσόπουλου [βίντεο]

Ο Χρήστος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόκκινη και μπλε ομάδα μετά την ομαδική δοκιμασία στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου μαγείρεψαν finger food για τους πρέσβεις της ΕΕ, βρέθηκαν ενώπιον των κριτών του MasterChef 3.

Από την αξιολόγηση και την ανακοίνωση της βαθμολογίας έλειπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ήταν άρρωστος, και έτσι Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασας με τους παίκτες τα της δοκιμασίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Χρήστος Μπάρκας, αρχηγός της κόκκινης ομάδας, δέχθηκε τα πειράγματα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με αποτέλεσμα να κοκκινίσει από ντροπή.

«Κάποιες από τις πρέσβεις κοιτούσαν τον Χρήστο», είπε ο σεφ-κριτής.

Ο Χρήστος κοκκίνισε και δέχθηκε τα πειράγματα από τους συμπαίκτες τους, καθώς φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει ότι είναι όμορφος.

«Ντράπηκα λίγο έτσι όπως αναφέρθηκαν, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο από το να είμαι ο Χρήστος και να στέκομαι», σχολίασε στην κάμερα.

Τους «τσάκισαν» οι κόκκινοι

Στην ομαδική δοκιμασία, κόκκινη και μπλε ομάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η κόκκινη ομάδα φάνηκε να είναι πιο συγκεντρωμένη και να λειτουργεί σαν ρολόι, σε αντίθεση με την μπλε η οποία είχε προβλήματα. Μάλιστα, δεν έβγαλαν όσα κομμάτια τους ζητήθηκε σε ένα από τα πιάτα που ετοίμασε.

Οι παίκτες σέρβιραν τα πιάτα τους στους πρέσβεις, οι οποίοι έδειξαν να ευχαριστιούνται τις γεύσεις που ετοίμασαν, και ήταν εκείνοι που έκριναν το αποτέλεσμα με την ψήφο τους.

Οπως ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης η μπλε ομάδα πήρε 8 ψήφους, ενώ η κόκκινη 17.

«Κερδίσαμε;», ρωτούσε ο Χρήστος, ο οποίος έδειξε να μην το πιστεύει, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα που είναι κερδίζει. Να θυμίσουμε πως όσες φορές έχει βρεθεί στην διαδικασία ασυλίας, πριν την ψηφοφορία αποχώρησης, ο Χρήστος έχει κερδίσει την ασυλία.

Γκρίνια και ατάκες «φωτιά» στους μπλε

Η μπλε ομάδα μετά την ήττα μίλησε για την ήττα της και ο Πάνος κατηγόρησε την Μαρία πως δεν έγραψε τη συνταγή που της είχε αναθέσει. Η παίκτρια διαφώνησε, υποστηρίζοντας πως δεν τον αγνόησε και έκανε τις δουλειές που της είχαν ανατεθεί.

Ο Πάνος, ως αρχηγός της ομάδας, είχε το πλεονέκτημα να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και εκείνος είπε την Μαρία, καθώς την θεώρησε τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδας.

«Δεν μπορεί κανένας Πάνος να πει ότι αδιαφόρησα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τσαπράνη.

«Υπάρχουν άτομα που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες κι απλά κάθονται πίσω από τα πιάτα. Η δοκιμασία ήταν όμορφη γιατί φάνηκαν αυτά», δήλωσε ο Πάνος.

«Επρεπε να σου δείξω το σωστό πανάρισμα της γαρίδας δεν ξέρω αν αυτά που λες τα σκέφτεσαι, γιατί δε βγάζουν νόημα. Η δουλειά που έκανες σε δυο ώρες είναι μισή ώρα δική μου. Ένας άνθρωπος άμα κοιμάται θα προσπαθήσω να τον ξυπνήσω, αν συνεχίσει να κοιμάται θα τον αφήσω να συνεχίσει τον ύπνο του», πρόσθεσε.

«Πες μου ότι έχεις κακή απόδοση, όχι ότι σε αγνοώ», τόνισε η Μαρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ