Η ΕΛΑΣ έκανε «ντου» με αιφνίδιες έρευνες σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ - iefimerida.gr

Η ΕΛΑΣ έκανε «ντου» με αιφνίδιες έρευνες σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας των αστυνομικών αρχών να βρεθούν στοιχεία για τις πρόσφατες συμπλοκές χούλιγκαν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο και στη Νίκαια, καθώς και για την άγρια επίθεση εναντίον 22χρονης οργανωμένης οπαδού του ΠΑΟ στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε συνδέσμους στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στον Αγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα προκειμένου να κάνουν εκτεταμένες έρευνες που συνδέονται προφανώς με τα πρόσφατα περιστατικά βίας.

Μετά τις σχετικές έρευνες της ΕΛΑΣ έγινε γνωστό ότι δεν βρήκαν κάποιο επικίνδυνο αντικείμενο στους χώρους, ενώ δεν έγινε και κάποια σύλληψη.

Όπως δήλωσε ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι έρευνες θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν προκειμένου να δοθεί τέλος στα προβλήματα που έχουν προκύψει από τη "βεντέτα" που φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε έχει προγραμματιστεί συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλο για να συζητήσουν το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ