Πρεμιέρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο του ΜotoGP ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV - iefimerida.gr

Πρεμιέρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο του ΜotoGP ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV

Πρεμιέρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο του ΜotoGP ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜotoGP κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8/3 στην υπερσύγχρονη πίστα του Κατάρ και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, ζωντανά & αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, όλη τη δράση της νέας σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από την Παρασκευή 8/3, οι φαν του αθλήματος θα μεταφερθούν, μέσω του COSMOTE SPORT 5HD, στο Losail International Circuit για να παρακολουθήσουν από τις ελεύθερες δοκιμές των οδηγών των πιο γρήγορων και υπερσύγχρονων δίτροχων του πλανήτη, έως τον αγώνα της Κυριακής 10/3 (18.30). Παράλληλα, μέσα από τη live εκπομπή MotoGP Pre Season με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον πρώτο από τους 19 φετινούς αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης (Παρασκευή 8/3, 20.00, COSMOTE SPORT 5HD).

Στη νέα σεζόν του ΜotoGP, συμμετέχουν, μεταξύ άλλων κορυφαίων ονομάτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο κυρίαρχος των τριών τελευταίων ετών, Μαρκ Μάρκεθ (Repsol Honda), ο Μάβερικ Βινιάλες (Monster Yamaha) ο Φάμπιο Κουαρταράρο (Petronas Yamaha), ο Βαλεντίνο Ρόσι (Monster Yamaha) κ.ά.

Επίσης, την Κυριακή 10/3, στις 20.30 κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE SPORT 5HD η εκπομπή Grand Prix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, η οποία περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία από τα κορυφαία πρωταθλήματα του χώρου, όπως τις διοργανώσεις MotoGP, WRC, NASCAR Cup Series και Red Bull Air Race, που μεταδίδονται στα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORT HD, αλλά και τη Formula 1, της οποίας τα δικαιώματα μετάδοσης ανανέωσε έως το 2020 η COSMOTE TV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Moto GP cosmote tv αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ