Εξαλλη η Βίκυ Κάβουρα- Τι απαντά για την υποτιθέμενη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου - iefimerida.gr

Εξαλλη η Βίκυ Κάβουρα- Τι απαντά για την υποτιθέμενη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση πως ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα, μετά τον χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη.

Ο Σάββας Γκέντσογλου με την Αγγελική Ηλιάδη

Μάλιστα, σύμφωνα με το Ciao, ο ποδοσφαιριστής βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού, με την οποία φέρεται να συναντιούνται κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ η Αγγελική Ηλιάδη πληροφορήθηκε για την σχέση τους και αποφάσισε να μην δώσει άλλη ευκαιρία στον πρώην αγαπημένο της με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί.


Ωστόσο, η Βίκυ Κάβουρα, σε έξαλλη κατάσταση, αποφάσισε να απαντήσει και απείλησε μάλιστα με μήνυση.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση πως ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα, μετά τον χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη. Μάλιστα, σύμφωνα με το Ciao, ο ποδοσφαιριστής βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού, με την οποία φέρεται να συναντιούνται κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ η Αγγελική Ηλιάδη πληροφορήθηκε για την σχέση τους και αποφάσισε να μην δώσει άλλη ευκαιρία στον πρώην αγαπημένο της με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί. Ωστόσο, η Βίκυ Κάβουρα, σε έξαλλη κατάσταση αποφάσισε να απαντήσει και απείλησε μάλιστα με μήνυση. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instastory: «Τροφή για σκέψη. Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις. Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη».


Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instastory:
«Τροφή για σκέψη. Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις. Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ