Το παιδί της... αδελφής του άντρα της θα φέρει στον κόσμο μια 41χρονη Ροδίτισσα - iefimerida.gr

Το παιδί της... αδελφής του άντρα της θα φέρει στον κόσμο μια 41χρονη Ροδίτισσα

Το παιδί της...  αδελφής του άντρα της θα φέρει στον κόσμο μια 41χρονη Ροδίτισσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, θα ζήσει μια 39χρονη στη Ρόδο, δια μέσου της συζύγου του αδελφού της που θα κυοφορήσει και θα φέρει στη ζωή το παιδί της... Πρόκειτα απλά για ακόμη μια περίπτωση ζευγαριού που καταφεύγει στη λύση της παρένθετης μητέρας, για να... μεγαλώσει την οικογένειά του.

Ηδη η 39χρονη μαζί με τον 43χρονο σύζυγό της έχουν προσφύγει στο αρμόδιο δικαστήριο για να δοθεί άδεια στη νύφη της, τη 41χρονη γυναίκα του αδελφού της δηλαδή, να φέρει στον κόσμο το παιδί της, ως παρένθετη μητέρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο rodiaki.gr, η δικηγόρος του ζευγαριού, Αννας – Μαρία Διακομιχάλη, η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς το τόσο το ζευγάρι, όσο και η υποψήφια παρένθετη μητέρα τηρούν όλες τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος.

Η 39χρονη οδηγήθηκε στη λύση της παρένθετης μητέρας, μετά από ένα... ιατρικό λάθος, που της στέρησε ουσιαστικά τη δυνατότητα να κυοφορήσει το παιδί της. Οταν, όμως, κάτι θέλει πάρει πολύ, σίγουρα βρίσκει τον τρόπο για να το πετύχει... Και η περίπτωση της 39χρονης αποτελεί περίτρανη απόδειξη αυτού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ