Τρίκαλα: Συνελήφθη μία ηλικιωμένη για την πυρκαγιά σε δασική έκταση - iefimerida.gr

Τρίκαλα: Συνελήφθη μία ηλικιωμένη για την πυρκαγιά σε δασική έκταση

Πυρκαγιά/Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη μίας ηλικιωμένης γυναίκας, με την κατηγορία της πρόκλησης φωτιάς από αμέλεια, προχώρησε το Ανακριτικό Tμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, αναφορικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση στην περιοχή Λογγιές του Δήμου Πύλης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε από καύση ξερών χόρτων και λόγω του δυνατού αέρα που έπνεε εξαπλώθηκε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο επιχείρησαν χθες ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με τουλάχιστον 11 οχήματα και περισσότερους από 50 άνδρες, ενώ ρίψεις νερού από αέρος έγινε και από αεροσκάφος τύπου «Καναντέρ».

Σήμερα, η πυρκαγιά βρίσκεται υπό έλεγχο και στο σημείο παραμένουν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η πυρκαγιά έκαψε τουλάχιστον 100 στρέμματα δασικής έκτασης και την εγκατάσταση μίας καντίνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ