Η δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη για τα ΜΜΜ που άναψε φωτιές: «Καταδικάζει τον κόσμο που χρησιμοποιεί το μετρό;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη για τα ΜΜΜ που άναψε φωτιές: «Καταδικάζει τον κόσμο που χρησιμοποιεί το μετρό;» [βίντεο]

Ξέσπασαν στο «Πρωινό» κατά του Γιάννη Ζουγανέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αναφορά του Γιάννη Ζουγανέλη προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο ηθοποιός σε μια συζήτηση που έκαναν ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη Θεανώ Φωτίου στην εφημερίδα Τα Νέα και τη στήλη «Τα ετερώνυμα έλκονται» του Θανάση Νιάρχου, είπε μεταξύ άλλων, όπως διάβασε ο Αρης Καβατζίκης: «Αν αισθάνομαι μια διαφωνία με τη σύγχρονη πολιτική είναι ότι εσείς κυρία Φωτίου απευθύνεστε στη μάζα, ενώ ο καλλιτέχνης απευθύνεται στον έναν. Γι’ αυτό δεν αντέχω τα μαζικά κινήματα, τα μαζικά μέσα συγκοινωνίας και φυσικά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και το πιο μαζικό πράγμα που αντιμετωπίζουμε, εκτός από το lifestyle που είναι η πιο χυδαία εικόνα του ανθρώπου, την παγκοσμιοποίηση».

Ο Αρης Καβατζίκης εξέφρασε την έκπληξη του σχετικά με την αναφορά του Γιάννη Ζουγανέλη.

«Μου έκανε έκπληξη, πώς ένας άνθρωπος αριστερός απεχθάνεται τα μαζικά κινήματα; Οι παραστάσεις που κάνει είναι παραστάσεις που απευθύνονται στη μάζα, στον λαό. Πόσες φορές έχει φιλοξενηθεί ο κ. Ζουγανέλης και σε αυτήν εδώ την εκπομπή;», αναρωτήθηκε.

Από την άλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν μάσησε τα λόγια της: «Δίνει συνέντευξη σε μία εφημερίδα, σε ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης. Είναι καλλιτέχνης, ο οποίος απευθύνεται στο κοινό, το οποίο κοινό που τον στηρίζει μετακινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η μάζα είναι μια έννοια που έχει αρνητική υπόσταση εν μέρει. Όμως το κοινό σου ποτέ δεν το αντιμετωπίζεις ως μάζα. Ο κ. Ζουγανέλης καταδικάζει τον κόσμο που παίρνει Μετρό; Τον κόσμο που διαβάζει εφημερίδες; Τα κανάλια στα οποία έχει κάνει εκπομπή, όπως είναι η ΕΡΤ; Και πού είναι η αριστερή καταβολή; Παιδιά με συγχωρείτε πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ