MasterChef 3 spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει σήμερα [εικόνα & βίντεο]

Για τους Ευρωπαίους πρέσβεις στη χώρα μας κλήθηκαν να μαγειρέψουν εχθές οι παίκτες του MasterChef 3.

Παίκτες και κριτές έφτασαν στο Ζάππειο Μέγαρο και οι κουζίνες που είχαν στηθεί πήραν φωτιά προκειμένου να βγουν πιάτα με finger food που θα ικανοποιήσουν τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Χρήστος Μπάρκας και ο Πάνος Τόγιας ως αρχηγοί των δύο ομάδων είχαν επιλέξει ήδη τους παίκτες τους και τα υλικά που αυτοί είχαν διαλέξει στην κουζίνα του MasterChef, τα οποία προέρχονταν από χώρες της ΕΕ.

Η κόκκινη ομάδα του Χρήστου αλλά και η μπλε του Πάνου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έβγαλαν πιάτα με γαστρονομικούς συνδυασμούς.

Η ομάδα του Χρήστου, παρά τις φωνές του Σταμάτη Κωβαίου, λειτούργησε αρκετά καλά και έβγαλε όσα πιάτα και όσες μερίδες είχαν ζητήσει οι κριτές, με το αποτέλεσμα να δείχνει άκρως ικανοποιητικό.

Από την άλλη ομάδα του Πάνου, έδειξε να τα έχει λίγο χαμένα, ειδικά στα τελευταία λεπτά, όπου έπρεπε να στήσει τα πιάτα. Ο αρχηγός σε δήλωσή του στην κάμερα είπε πως ορισμένοι δεν λειτούργησαν όπως θα περίμενε, ενώ η Σπυριδούλα είπε πως κάποιοι εργάζονταν πολύ αργά, κάτι που δεν βοήθησε. Τελικά, η ομάδα έβγαλε πιάτα, ωστόσο, από έναν κωδικό έλειπαν δύο γαρίδες, τις οποίες ετοίμασε η Μαρία.

Οι παίκτες σέρβιραν τα πιάτα τους και οι καλεσμένοι ψήφισαν την ομάδα που ικανοποίησε τους ουρανίσκους τους.

Σήμερα, θα μάθουμε ποια ομάδα σώζεται και ποια θα αναγκαστεί να βγάλει βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι φανς του MasterChef, που είναι άκρως παρατηρητικοί, φαίνεται πως βρήκαν την ομάδα που έχασε και την μαρτύρησαν σε σχόλια σε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του ριάλιτι στο Facebook.

Η ομάδα που χάνει φαίνεται πως είναι η μπλε, καθώς οι χρήστες παρατήρησαν πως στη διαδικασία ασυλίας φάνηκε το πουκάμισο του Τάσου, ο οποίος ήταν ο υπαρχηγός της μπλε ομάδας.

Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChef 3 ομάδα spoiler

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ