Πάμε στοίχημα ένα κατσίκι στα κάρβουνα, ποιος θα βγει βουλευτής στα Τρίκαλα; - iefimerida.gr

Πάμε στοίχημα ένα κατσίκι στα κάρβουνα, ποιος θα βγει βουλευτής στα Τρίκαλα;

Στοιχήματα για την εκλογή των βουλευτών: Ποντάρουν ακόμη και κατσίκια στα κάρβου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσκοπήσεις δεν δημοσιοποιούνται εδώ και δύο εβδομάδες και έτσι η μπάλα των εκτιμήσεων για τον νικητή των εκλογών και των προβλέψεων παίζεται πλέον στα καφενεία. Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που «παίζονται» και στοιχήματα, μερικές φορές, δε, και ιδιαίτερα ευφάνταστα!

Στα Τρίκαλα, για παράδειγμα, οι συζητήσεις για τις εκλογές στα διάφορα στέκια έχουν πάρει φωτιά και τα στοιχήματα πέφτουν «βροχή»! Το ποιοι θα είναι οι πέντε βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν το νομό στη Βουλή από τη Δευτέρα και μετά, αποτελεί όχι μόνο αντικείμενο συζήτησης, αλλά και μια αφορμή για να ποντάρουν, όχι λεφτά, αλλά και... αρνιά!

Ναι, τα στοιχήματα δεν πέφτουν μόνο σε χρήμα, αλλά και σε είδος! Οπως, γράφει μάλιστα το trikalanews.gr, στο χώρο του δημαρχείου, παίχτηκε ένα στοίχημα το οποίο, όποιος το κερδίσει δεν θα το χαρεί μόνος του, αλλά με την παρέα του, αφού δεν είναι άλλο από ενα κατσίκι στα κάρβουνα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ