Στον Κορυδαλλό ο Μάκης Ψωμιάδης - iefimerida.gr

Στον Κορυδαλλό ο Μάκης Ψωμιάδης

ΓΑΔΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο Μάκης Ψωμιάδης,ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Νωρίτερα είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Ωστόσο η Πρωτομαγιά θα τον κρατήση για σήμερα εκτός Κορυδαλλού, αφούοι φυλακές δε θα ανοίξουν. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του και απόψε λοιπόν ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας θα περάσει το δεύτρο βράδυ του στα κρατητήρια της Ασφάλειας και το πρωί της Τετάρτης θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, πάτησε και πάλι σε ελληνικό έδαφος χθες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην ΠΓΔΜ τον παρέδωσε. Στα Σκόπια έμεινε για περίπου έξι μήνες έγκλειστος σε μία από τις πιο σκληρές φυλακές.

Στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ έφτασε λίγο μετά τις 20.00και ανέβηκε στον 7ο όροφο του κτιρίου χωρίς να τον δει κανένας. Εκεί βρίσκονταν οι δικηγόροι του, ο γιος του και η κόρη του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ