Εστηναν παράνομα τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα σε κατάστημα στην Αρκαδία - iefimerida.gr

Εστηναν παράνομα τυχερά παιχνίδια και στοιχήματα σε κατάστημα στην Αρκαδία

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περιοχή της Αρκαδίας εντοπίστηκε κατάστημα στο οποίο παίζονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια, καθώς και στοίχημα, μέσω ιστοσελίδας.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια.

Η αστυνομία ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση, ύστερα από καταγγελία σύμφωνα με την οποία σε κατάστημα στην Αρκαδία διοργανωνόταν παράνομος διαδικτυακός στοιχηματισμός, μέσω ιστοσελίδας, στην οποία η είσοδος γινόταν με τη χρήση ονόματος χρήστη (username) και κωδικού (password), τα οποία παρείχαν αυτοπροσώπως οι διαχειριστές αυτής σε ορισμένα άτομα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, καθώς και έπειτα από σχετική αλληλογραφία με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, υπήρχε εμπλοκή του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου καταστήματος. Σημειώνεται, ότι η ιστοσελίδα είχε κατοχυρωθεί μέσω εταιρίας - καταχωρητή με έδρα τις ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο ιδιοκτήτης συνελήφθη να στοιχηματίζει, μέσω της επίμαχης ιστοσελίδας, κατέχοντας λογαριασμό χρήστη με ρόλο διαχειριστή που του επέτρεπε να διαχειρίζεται και να ελέγχει τα στοιχήματα των παικτών – πελατών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς διαχειριζόταν τουλάχιστον δέκα ενεργούς χρήστες. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και 325 ευρώ, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ