Europa League: Ματς-φωτιά για Αρσεναλ και Ιντερ, φαβορί Τσέλσι και Νάπολι - iefimerida.gr

Europa League: Ματς-φωτιά για Αρσεναλ και Ιντερ, φαβορί Τσέλσι και Νάπολι

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα Europa League η σημερινή, με τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «16».

Η Τσέλσι υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8», για να επανέλθουν τα χαμόγελα μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι και η Νάπολι. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φιλοξενεί τη Σάλτσμπουργκ και σίγουρα είναι στο χέρι της να «καθαρίσει» από το πρώτο παιχνίδι.

Η Ίντερ ταξίδεψε στη Γερμανία, και συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη, για να αντιμετωπίσει την Άιντραχτ. Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τους «νερατζούρι», αφού η γερμανική ομάδα τα πηγαίνει περίφημα στη διοργάνωση. Οι «αετοί» τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου, μετρώντας έξι νίκες και στην προηγούμενη φάση αντιμετώπισαν τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, επικρατώντας με συνολικό σκορ 6-3. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προέρχεται από μια ήττα κόντρα στην Κάλιαρι με 2-1 και το κλίμα στον σύλλογο είναι αρκετά βαρύ.

Η Άρσεναλ δίνει και αυτή με τη σειρά της ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς φιλοξενείται από τη Ρεν. Η ομάδα από τη Γαλλία προκρίθηκε στην επόμενη φάση, καθώς απέκλεισε την πολύ ποιοτική φέτος Μπέτις, με συνολικό σκορ 6-4. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην τα πηγαίνει τόσο καλά και να βρίσκεται στην 10η θέση, όμως η εικόνα της στο Europa League είναι τρομερή και θα αποτελέσει κίνδυνο για την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-Βιγιαρεάλ 19:55
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπενφίκα 19:55
Ρεν-Άρσεναλ 19:55
Σεβίλλη-Σλάβια Πράγας 19:55
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ίντερ 19:55
Βαλένθια-Κράσνονταρ 22:00
Νάπολι-Σάλτσμπουργκ 22:00
Τσέλσι-Ντιναμό Κιέβου 22:00

* Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται από τα κανάλια της Cosmote TV

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Τσέλσι Άρσεναλ Ντιναμό Κιέβου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ