Νέα γκάφα Τραμπ: Αποκάλεσε... Τim Apple τον Τιμ Κουκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα γκάφα Τραμπ: Αποκάλεσε... Τim Apple τον Τιμ Κουκ [βίντεο]

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τιμ Κουκ της Apple (Φωτογραφία: ΑΡ/Manuel Balce Ceneta)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τιμ Κουκ είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο, ως επικεφαλής της Apple, που φιγουράρει συχνά στον κατάλογο των πολυτιμότερων εταιρειών για την αμερικανική οικονομία.

Έχει σχεδόν ταυτιστεί με τον τεχνολογικό κολοσσό, ο συνιδρυτής του οποίου Στιβ Τζομπς τον επέλεξε ως διάδοχό του πριν από επτά χρόνια. Αλλά αυτά φαίνεται ότι είναι «ψιλά γράμματα» για τον επιρρεπή στις γκάφες Ντόναλντ Τραμπ -εκτός κι αν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον πρόδωσε απλά η μνήμη του-.

Φανταστείτε, πάντως, την έκπληξη των παρισταμένων, αλλά και του ίδιου του Τιμ Κουκ στη συνάντηση με κορυφαία στελέχη αμερικανικών βιομηχανιών στο Λευκό Οίκο για θέματα που αφορούν στο εργατικό δυναμικό της χώρας, όταν ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος τον αποκάλεσε Tim Apple ευχαριστώντας τον που επενδύει στις ΗΠΑ.

«Θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τις θέσεις εργασίας. Έχουμε τόσες πολλές εταιρείες. Ανθρώπους όπως ο Tιμ που επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και πραγματοποιούν όλα αυτά που θα ήθελα να βλέπω από την αρχή της θητείας μου. Συνήθιζα να λέω “Τιμ, πρέπει να δραστηριοποιηθείτε εδώ” και πραγματικά έχετε κάνει μια πραγματικά τεράστια επένδυση στη χώρα. Το εκτιμούμε πραγματικά πάρα πολύ, Tim Apple».

Trump just called Apple CEO Tim Cook “Tim Apple” pic.twitter.com/gTHHtjWvc9

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να ήθελε ο Τραμπ να χωρίσει τις λέξεις Tim και Apple μ’ ένα κόμμα, εκφράζοντας σε αμφοτέρους κατά σειρά την ευγνωμοσύνη του, σχολιάζουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Αλλά όπως και να ‘χει δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπερδεύεται με όνομα Διευθύνοντος Συμβούλου. Τον περασμένο Μάρτιο είχε κάνει το ίδιο με την CEO της Lockheed Martin, Mέριλιν Χιούσον, αποκαλώντας την “Μέριλιν Λόκχιντ”.

Ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν διστάζει να παραποιήσει τα ονόματα αντιπάλων του για να τους κοροϊδέψει, όπως στην περίπτωση του Τζεφ Μπέζος της Amazon, που τον αποκάλεσε “Τζεφ Μπόζο”...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Τιμ Κουκ Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ