Πολυτίμη Κυριακοπούλου: Mία αρχιτέκτονας-easy rider στο Ράλι Ντακάρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πολυτίμη Κυριακοπούλου: Mία αρχιτέκτονας-easy rider στο Ράλι Ντακάρ [εικόνες]

Πολυτίμη Κυριακοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ελληνίδα οδηγός αγωνιστικής μοτοσικλέτας Πολυτίμη Κυριακοπούλου για να προετοιμάσει τη συμμετοχή της στο σημαντικότερο αγωνιστικό γεγονός της χρονιάς, το ράλι του Ντακάρ.

Ηδη κατά την προετοιμασία της παίρνει μέρος σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις για τους δύο τροχούς όπως το Merzouga Rally και το Morocco Desert Challenge. Τα δύο ράλι γίνονται υπό την αιγίδα της Αυτού Μεγαλειότητας του βασιλιά του Μαρόκου, Μοχάμεντ VI.

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και πλέον ακολουθεί το πάθος της με τις μηχανές

Το Merzouga Rally ξεκινά στις 31Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Απριλίου. Πρόκειται για την 10η διοργάνωση του Merzouga Rally που λαμβάνει χώρα στην μαροκινή έρημο και η 4η που αποτελεί μέρος του ράλι του Ντακάρ.

Το Morocco Desert Challenge, από τις 11 έως τις 20 Απριλίου δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών στις δύσκολες συνθήκες της ερήμου, ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αγωνίζονται ενάντια και στο ρολόι, κυνηγώντας τον καλύτερο χρόνο. Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου συμμετέχει στην κατηγορία Rally prο.

Η Πολυτίμη  δοκιμάζει τις αντοχές της στις δύσκολες συνθήκες της ερήμου

Η Ελληνίδα οδηγός ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στα δύο ράλι, έχοντας ήδη την πολύτιμη εμπειρία των αγώνων Tuareg Rally και Libya Rally.
Όλη αυτή η προσπάθεια θα κορυφωθεί με τη συμμετοχή της Πολυτίμης Κυριακοπούλου στο Ράλι Ντακάρ, τον διασημότερο και σκληρότερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο στον οποίο συμμετέχουν μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά και quads.

Την προετοιμασία της Πολυτίμης Κυριακοπούλου αναλαμβάνει το Riding School και ο Θανάσης Χούντρας.

Η Ελληνίδα οδηγός ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στο ράλι Ντακάρ

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και οδήγησε το πρώτο της μηχανάκι, ένα Honda C50, στα 16.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στη συνέχεια συνδημιούργησε το αρχιτεκτονικό γραφείο DK ARCHITECTS. Πλέον ακολουθεί αποκλειστικά το πάθος της συμμετέχοντας σε αγώνες μοτοσικλέτας στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ