11 Αυγούστου «κλείδωσε» ο γάμος Τζολί-Πιτ στον οικογενειακό πύργο στην Γαλλία - iefimerida.gr

11 Αυγούστου «κλείδωσε» ο γάμος Τζολί-Πιτ στον οικογενειακό πύργο στην Γαλλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

300 τυχεροί καλεσμένοι θα βρεθούν στον αξίας 35.000.000 δολαρίων πύργο του ζεύγους στην Γαλλική εξοχή στις αρχές του Αυγούστου προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους. Ο οποίος θα λάβει χώρα την ίδια ημερομηνία με την χρυσή επέτειο του γάμου των γονιών του Πιτ.


«Σκέφτηκαν ότι θα άρεσε στα παιδιά να δουν την μαμά και την μπαμπά να παντρεύονται σε μια μεγάλη γιορτή. Την ίδια μέρα που γιορτάζουν η γιαγιούλα και ο παππούλης, όπως αποκαλούν τα παιδιά τους γονείς του Μπραντ», δήλωσε φίλος του ζεύγους στην Αγγλική εφημερίδα Daily Star.

Ενώ στο ίδιο δημοσίευμα φαίνεται ότι η όλη ιδέα της διπλής γιορτής ήταν της Τζολί, που ενέδωσε στις πιέσεις των παιδιών που ήθελαν εδώ και χρόνια να δουν τους γονείς τους να παντρεύονται.

Κάτι απολύτως λογικό μιας και η Τζολί έχασε πρόσφατα την μητέρα της από καρκίνο στις ωοθήκες, ενώ επί δεκαετίες δεν μιλούσε στον πατέρα της Γιον Βόιτ.

Εννοείται πως ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται οι επώνυμοι φίλοι του ζεύγους, όπως οι Τζόρτζ Κλούνει, Ματ Ντάμον, Τζόνι Ντεπ και Τομ Κρούζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ