Champions League: Απίστευτη πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κέρδισε 1-3 την Παρί Σεν Ζερμέν - iefimerida.gr

Champions League: Απίστευτη πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κέρδισε 1-3 την Παρί Σεν Ζερμέν

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο ματς στο Παρίσι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε κερδίσει 0-2 μέσα στο Μάντσεστερ, αλλά η Γιουνάιτεντ της έκανε... ζημιά και την κέρδισε απόψε με 1-3 μέσα στο Παρίσι για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, σε ένα ιστορικό βράδυ!

Στο 2' ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ, αλλά στο 12' ο Μπερνάτ ισοφάρισε. Στο 30' ο Λουκάκου... ξαναχτύπησε για το 1-2 με την Παρί να πιέζει για να τελειώσει την πρόκριση.

Δεν το έκανε και τελικά με πέναλτι στο 93' του Ράσφορντ πήρε μια ιστορική πρόκριση η Μάντσεστερ με τους Παριζιάνους και φέτος να μένουν εκτός διεκδίκησης του τροπαίου παρά τις τεράστιες επενδύσεις...

Στιγμές Βαρκελώνης ξύπνησαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 20 χρόνια μετά τον θρίαμβο απέναντι στην Μπάγερν. Τότε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν πρωταγωνιστής με το γκολ στο φινάλε, τώρα το έζησε από την άκρη του πάγκου και πέτυχε και πάλι το απίθανο, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» έγιναν η μόνη ομάδα που έχει περάσει στην επόμενη φάση του Champions League έχοντας χάσει 0-2 στην έδρα της.

Θύμα της ήταν η και πάλι άτυχη Παρί Σεν Ζερμέν που έχασε το εισιτήριο μέσα από τα χέρια της, αφού ηττήθηκε στο «Παρκ ντε Πρενς».

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ έπαιξε πολύ ψύχραιμα και έξυπνα. Έψαχνε για το γκολ της πρόκρισης με μεγάλη υπομονή, στάθηκε τυχερή στο 84΄ με την διπλή ευκαιρία της Παρί, αρχικά με τον Μπαπέ και στη συνέχεια με το δοκάρι του Μπερνάτ και στις καθυστερήσεις έφτασε στο 3-1, έστω κι αν για να συμβεί αυτό χρειάστηκε το VAR.

Οι «μπέμπηδες» ενώ ετοιμάζονταν να εκτελέσουν κόρνερ στο 90΄, ο Σκόμινα γύρισε πίσω την φάση καθώς υπήρξε υποψία πέναλτι στο σουτ του Νταλότ με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Κιμπεμπέ, πριν καταλήξει κόρνερ. Ο Σλοβένος ρέφερι αφού εξέτασε προσεκτικά την φάση κι έστω αν ο παίκτης της Παρί είχε γυρισμένη την πλάτη, εντούτοις υπέδειξε την «ασβεστένια βούλα» απ΄ όπου ο Ράσφορντ «εκτέλεσε» τον Μπουφόν για το τελικό 3-1.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Τόμας Τούχελ): Μπουφόν, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Κέρερ (70΄ Παρέδες), Μαρκίνιος, Βεράτι, Μπαπέ, Ντι Μαρία, Ντάνι Άλβες, Μπερνάτ, Ντράξλερ (70΄ Μενιέ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μπαϊγί (36΄ Νταλότ), Λουκάκου, Ράσφορντ, Σμόλινγκ, Περέιρα (80΄ Τσονγκ), Φρεντ, Γιανγκ (87΄ Γκρίνγουντ), Σο, ΜακΤόμινι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ