Εθνική ομάδα: «Τρέχουν» οι διαδικασίες για να παίξει ο Ντουρμισάι - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: «Τρέχουν» οι διαδικασίες για να παίξει ο Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι ο... επόμενος νέος που θα κληθεί στην Εθνική ομάδα. Και μάλιστα άμεσα.

Η ΕΠΟ προσπαθεί τρέχει τις διαδικασίες και μάλιστα τις τελευταίες μέρες με πιο γοργούς ρυθμούς ώστε να γίνουν όλα τα χαρτιά και ο υψηλόσωμος σέντερ φορ υου Πανιωνίου να μπορεί να βοηθήσει και στα ματς με Λιχτενστάιν και Βοσνία στις 23 και 26 Μαρτίου.

Η Ομοσπονδία έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως έκανε και με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο της Μπενφίκα πριν κάποιους μήνες, και απομένει ένα χαρτί από την Ομοσπονδία της Αλβανίας ώστε να μπορέσει ο Ντουρμισάι να είναι διαθέσιμος για πρώτα δυο παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2020.

O ομοσπονδιακός προπονητής Αγγελος Αναστασιάδης την περασμένη Κυριακή είχε δηλώσει στο Οpen για τον Ντουρμισάι «Εγώ τις πιο πολλές φορές έχω πάει σε παιχνίδια του Πανιωνίου. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος. Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος. Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα. Τα πρόσωπα πολύ λίγη σημασία έχουν. Μόνο όταν είναι 100% εκεί. Διαφορετικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ