Τσίπρας: Απάντηση στον σχολικό εκφοβισμό είναι το δημοκρατικό σχολείο  - iefimerida.gr

Τσίπρας: Απάντηση στον σχολικό εκφοβισμό είναι το δημοκρατικό σχολείο 

Ο Αλέξης Τσίπρας (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανελλήνια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού έχει καθιερωθεί η 6η Μαρτίου.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε tweet, στο οποίο γράφει: «Ο σχολικός εκφοβισμός αποτελεί πρωτίστως κοινωνικό πρόβλημα. Αντανακλά στο περιβάλλον του σχολείου τον ρατσισμό, την ομοφοβία, τη βία κατά των γυναικών, τη ρητορική μίσους κοκ. Απάντηση είναι το δημοκρατικό σχολείο που αποδέχεται τη διαφορετικότητα & προωθεί την αλληλοκατανόηση».

Σε επόμενο tweet, ο πρωθυπουργός τονίζει: «Η 6η Μαρτίου, Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, αποτελεί υπενθύμιση αλλά και προτροπή προς όσες και όσους έχουν πέσει θύματα, να βρουν το θάρρος να μιλήσουν. Η απομόνωση επιτείνει το πρόβλημα. Ο διάλογος οδηγεί σε λύση».

Η 6η Μαρτίου, Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, αποτελεί υπενθύμιση αλλά και προτροπή προς όσες και όσους έχουν πέσει θύματα, να βρουν το θάρρος να μιλήσουν. Η απομόνωση επιτείνει το πρόβλημα. Ο διάλογος οδηγεί σε λύση. https://t.co/UbxSx7hZtb

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ