Ελεγχόμενη έκρηξη στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης -Σε ύποπτο πακέτο - iefimerida.gr

Ελεγχόμενη έκρηξη στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης -Σε ύποπτο πακέτο

Η αστυνομία έλεγξε «ύποπτο» πακέτο στο κοινοβούλιο/ Φωτογραφία: AP- Alastair Grant
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, το απόγευμα της Τετάρτης, εξαιτίας ύποπτου πακέτου κοντά στο κοινοβούλιο, μετά τους 3 μικρούς εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχαν βρεθεί την Τρίτη στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τελικά, η αστυνομία έκανε έλεγχο στο εν λόγω πακέτο, που βρέθηκε κοντά στη Βουλή των Λόρδων και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε λόγο ανησυχίας.

Λίγο νωρίτερα είχε γίνει ελεγχόμενη έκρηξη, σε ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Το πακέτο είχε σταλεί εκεί το πρωί της Τετάρτης και δεν ανοίχτηκε, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν αρκετά κτίρια του πανεπιστημίου.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη σήμανε τριπλός συναγερμός στο Λονδίνο, καθώς βρέθηκαν ύποπτα πακέτα σε σιδηροδρομικό σταθμό αλλά και στα αεροδρόμια Χίθροου και Σίτι του Λονδίνου. Και τα τρία περιείχαν μικρούς αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και ήδη η αντιτρομοκρατική υπηρεσία κάνει έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ