Πού οφείλεται το πάρτι στις τραπεζικές μετοχές -Καλπάζουν από την αρχή του χρόνου - iefimerida.gr

Πού οφείλεται το πάρτι στις τραπεζικές μετοχές -Καλπάζουν από την αρχή του χρόνου

(EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τραπεζικές μετοχές «καλπάζουν» από την αρχή του έτους και απομακρύνονται με ταχύτητα από το προβληματικό δεύτερο εξάμηνο του 2018, το οποίο προκάλεσε ανησυχία για την πορεία του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Οι αναλυτές της εταιρείας Wood καταγράφουν τη μεγάλη άνοδο των τραπεζικών μετοχών, με τις τιμές τους να έχουν ενισχυθεί έως και κατά 116% στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Επισημαίνουν πως το γεγονός ότι κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμφωνούν ως προς την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουν και πως στις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία προηγείται με μεγάλη διαφορά.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr τους λόγους για τους οποίους οι «ταύροι» ξύπνησαν στο ελληνικό Χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να καταγράφεται ένα ισχυρό ράλι ανόδου για τις τραπεζικές μετοχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραπεζικές μετοχές Χρηματιστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ