Μαργαρίτης: Ο Τσίπρας είναι σοσιαλδημοκράτης ανάλογα με την... ημέρα - iefimerida.gr

Μαργαρίτης: Ο Τσίπρας είναι σοσιαλδημοκράτης ανάλογα με την... ημέρα

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης -Φωτογραφία: Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρή απάντηση στα «ανοίγματα» του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο της Κεντροαριστεράς δίνει ο Θόδωρος Μαργαρίτης, στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και Γραμματέας του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής.

Σε συνέντευξη του στο Α’ Πρόγραμμα της ΕΡΑ, ο Θεόδωρος Μαργαρίτης , μεταξύ άλλων τόνισε: «Αν Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται να ενσωματωθεί στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας αναμένουμε τις αποφάσεις του μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες όπως ένα Συνέδριο». Για να προσθέσει: «Οι ιδεολογικές επιλογές δεν γίνονται με παραγγέλματα. Απαιτούν θεωρητικές επεξεργασίες, κριτική και αυτοκριτική».

Και ο Θόδωρος Μαργαρίτης κατέληξε σημειώνοντας με νόημα: «Ο κ. Τσίπρας αντιμετωπίζει αυτό το θέμα με επικοινωνιακό τρόπο. Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή θυμάται την σοσιαλδημοκρατία. Τρίτη-Πέμπτη δηλώνει ριζοσπαστική Αριστερά και την Κυριακή έχει ραντεβού με την καραμανλική δεξιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ