Εξελίξεις στην Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησαν από τον Ζιντάν να επιστρέψει - iefimerida.gr

Εξελίξεις στην Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησαν από τον Ζιντάν να επιστρέψει

Ο Ζινεντίν Ζιντάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το κάζο κόντρα στον Αγιαξ χθες βράδυ και το «βαρύ» 1-4 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Σύμφωνα με την έγκυρη αθλητική εκπομπή «La Sexta», ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να να απολύσει άμεσα τον Σαντιάγκο Σολάρι και ψάχνει τον διάδοχο του.

Μάλιστα, αναφέρεται ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο της «Βασίλισσας» στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ την επόμενη αγωνιστική.

Παράλληλα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ επικοινώνησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ζητώντας του να επιστρέψει άμεσα στη Μαδρίτη και να αναλάβει ξανά τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος προπονητής αρνήθηκε, ωστόσο άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για το καλοκαίρι. Στη λίστα της Ρεάλ υπάρχει και το όνομα του Zοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι ανοιχτός στο να γυρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ