Tonale Concept: Η Αlfa Romeo μπαίνει στα μικρομεσαία SUV - iefimerida.gr

Tonale Concept: Η Αlfa Romeo μπαίνει στα μικρομεσαία SUV

Tonale Concept: Η Αlfa Romeo μπαίνει στα μικρομεσαία SUV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ιταλοί ετοιμάζονται να εισέλθουν στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων SUV. To πρωτότυπο Tonale μας δείχνει τα πρώτα στοιχεία για το επερχόμενο μοντέλο παραγωγής.

Το Tonale, που αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι προάγγελος του πρώτου plug-in υβριδικού μικρομεσαίου SUV της Alfa Romeo. Το συγκεκριμένο θα τοποθετηθεί κάτω από τη Stelvio, στη γκάμα της ιταλικής φίρμας, και θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Audi Q3, η BMW X1, η Mercedes GLA και το Volvo XC40.

Σε αισθητικό επίπεδο, όπως μπορούμε να δούμε και στις σχετικές φωτογραφίες, οι σχεδιαστές της εταιρείας έχουν δημιουργήσει-και πάλι-ένα άκρως ελκυστικό αμάξωμα, με μοντέρνες γραμμές και στοιχεία από τις Giulia & Stelvio. Xαρακτηριστικά σημεία του αμαξώματος είναι τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, με τα τρία ξεχωριστά στοιχεία LED στο εσωτερικό τους.

Το εσωτερικό είναι εστιασμένο στον οδηγό, προσφέρει χώρο για 4 επιβάτες και τα υλικά που έχουν επιλεχθεί ενισχύουν τον ξεχωριστό του χαρακτήρα μέσω της αντίθεσης που προκαλεί ο συνδυασμός υλικών όπως το αλουμίνιο, με το δέρμα και την Alcantara. Ο οδηγός έχει στη διάθεση του ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’, ενώ στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει η κεντρική οθόνη αφής των 10,25’’ του συστήματος πολυμέσων. Το σύστημα επιτρέπει στον οδηγό να είναι πάντα σε σύνδεση με την Alfa Romeo μέσω των νέων εφαρμογών “Alfista” και “Paddock”.

Χωρίς να δίνει περισσότερα τεχνικά στοιχεία, η Alfa Romeo αναφέρει πως το πρωτότυπο εφοδιάζεται με ένα plug-in υβριδικό σύνολο που θα δούμε και στο μοντέλο παραγωγής στα επόμενα χρόνια. Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα, το νέο μικρομεσαίο SUV των Ιταλών θα διατηρήσει την κωδική ονομασία Tonale.

Tonale Concept: Η Αlfa Romeo μπαίνει στα μικρομεσαία SUV | iefimerida.gr 0
Tonale Concept: Η Αlfa Romeo μπαίνει στα μικρομεσαία SUV | iefimerida.gr 1
Tonale Concept: Η Αlfa Romeo μπαίνει στα μικρομεσαία SUV | iefimerida.gr 2
Tonale Concept: Η Αlfa Romeo μπαίνει στα μικρομεσαία SUV | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tonale Concept Αlfa Romeo SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ