Υπεραιωνόβια γιαγιά κάνει Παραπέντε! - iefimerida.gr

Υπεραιωνόβια γιαγιά κάνει Παραπέντε!

Παραπέντε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν καταφέρεις να ζήσεις μέχρι τα 104 σου, είναι ήδη πολύ χορτασμένος από τη ζωή σου και δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για την Πέγκι ΜακΆλπιν, η οποία σε αυτή την ηλικία αποφάσισε ότι είχε κάτι ακόμα να κάνει: Να μπει στο βιβλίο Γκίνες.

Και όχι με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά ως η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο που πετάει με αλεξίπτωτο. Η κ. ΜακΆλπιν έχει πετάξει ξανά στο παρελθόν με αλεξίπτωτο, κερδίζοντας την πρωτιά στο Γκίνες. Όμως μια άλλη κυρία ηλικίας 101 ετών έσπασε το ρεκόρ της τον Νοέμβριο παίρνοντας της και τον τίτλο.

Αυτό μάλλον δεν άρεσε καθόλου στην Πέγκι, η οποία έχει δύο παιδιά, τέσσερα εγγόνια, δύο δισέγγονα και κυκλοφορεί με καροτσάκι, κι έτσι αποφάσισε να ανακαταλάβει το ρεκόρ της και τελικά τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ