Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι τροχονόμος συμφερόντων, γι' αυτό μένει λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι τροχονόμος συμφερόντων, γι' αυτό μένει λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκης Μητσοτάκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από τη Ρόδο όπου περιοδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η απερχόμενη κυβέρνηση φέρεται μερικές φορές στη Βουλή ως τροχονόμος συμφερόντων, κάτι το οποίο εξηγεί γιατί ο κ. Τσίπρας θέλει να μείνει λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για τις τιμές των φαρμάκων. «Είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός που με αφορμή τη Novartis κατακεραύνωνε την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας σε εμάς για διευθετήσεις και στήνοντας μια σκευωρία. Αυτή είναι η αξιοπιστία της σημερινής κυβέρνησης», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σφοδρή κριτική και στη Ρένα Δούρου και τη στάση της μετά την απαγγελία κατηγοριών από την Εισαγγελία για την τραγωδία στο Μάτι. «Αντί κάποιοι επιτέλους να σκύψουν σιωπηλά το κεφάλι να σεβαστούν τη μνήμη 100 νεκρών, να ψελλίσουν έστω και καθυστερημένα ένα συγγνώμη, συνεχίζουν και σήμερα να κουνούν το δάχτυλο με περίσσια αλαζονεία και περιφρόνηση στην πολιτική κριτική που τους ασκείται», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε όχι την παραίτηση της περιφερειάρχη Αττικής, αλλά «από τους πολίτες της Αττικής να στείλουν στις επερχόμενες εκλογές το μήνυμα στην κα Δούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα μήνυμα που θα στείλει και την κα Δούρου και τον κ. Τσίπρα επιτέλους στο σπίτι τους» όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο θράσος και την αλαζονεία που επιδεικνύουν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση και για τα εθνικά θέματα, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη. «Άκουσα κάποιους τοπικούς βουλευτές των Δωδεκανήσων να εκλιπαρούν περίπου τον κ. Τσίπρα να διαπραγματευτεί μια αντίστοιχη, με αυτή των Πρεσπών, συμφωνία και με την Τουρκία. Όχι, ας το αφήσουν παρακαλώ, αρκετή ζημιά έχουν κάνει στα εθνικά θέματα. Να μην ανοίξουμε λίγο πριν τις εκλογές άλλες εθνικές πληγές», δήλωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ρόδο, έστειλε μήνυμα στήριξης στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και εκ νέου υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργο Χατζημάρκο, που θεωρείται ένα από τα φαβορί της Πειραιώς στις 13 περιφέρειες για νίκη ακόμα και από τον πρώτο γύρο. Όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, θα επανεκλεγεί γιατί έκανε έργο στο Νότιο Αιγαίο άφησε το δικό του αποτύπωμα. Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε στον υποψήφιο του κόμματος Αντώνη Καμπουράκη να είναι δήμαρχος Ρόδου στην επόμενη επίσκεψη του στο νησί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος Κυριάκος Μητσοτάκης κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ