Απίστευτο: Καρέ καρέ η στιγμή που οδηγός παρασύρει γυναίκα με μπουλντόζα και την θάβει ζωντανή [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Καρέ καρέ η στιγμή που οδηγός παρασύρει γυναίκα με μπουλντόζα και την θάβει ζωντανή [βίντεο]

Εργατικό ατύχημα στην Κίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο εργατικό ατύχημα συνέβη στην Κίνα όταν μία γυναίκα έχασε την ζωή της την ώρα έργων, επειδή ο συνάδελφός της τον έθαψε ζωντανό.

Το συμβάν συνέβη στο εργοστάσιο Γίντου στην Κίνα και στο βίντεο φαίνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο οδηγός μίας μπουλντόζας παρασύρει μία εργαζόμενη και στην συνέχεια αφού την έχει καλύψει με χώμα, την πετά μέσα σε έναν κάδο.

 Απίστευτο: Καρέ καρέ η στιγμή που οδηγός παρασύρει γυναίκα με μπουλντόζα  και την θάβει ζωντανή [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οπως επιβεβαίωσαν και τα τοπικά μέσα, η γυναίκα δεν ξεχώριζε από τον εκσκαφέα με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην την δει και να την παρασύρει με αυτόν, πριν πάει να τον γεμίσει με χώμα.

 Απίστευτο: Καρέ καρέ η στιγμή που οδηγός παρασύρει γυναίκα με μπουλντόζα  και την θάβει ζωντανή [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η τοπική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι το θύμα πέθανε από ασφυξία κατά την διάρκεια του ατυχήματος, το οποίο συνέβη στις 24 Φεβρουαρίου.

 Απίστευτο: Καρέ καρέ η στιγμή που οδηγός παρασύρει γυναίκα με μπουλντόζα  και την θάβει ζωντανή [βίντεο] | iefimerida.gr 2



Να σημειωθεί πως την ώρα που έγινε το συμβάν ο οδηγός μιλούσε στο κινητό του με αποτέλεσμα να μην ακούσει ούτε τις φωνές της γυναίκας λίγο πριν θαφτεί στην άμμο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ