H απρόσμενη εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου πάνω στη σκηνή -Με λευκό φόρεμα και φτερά στα μαλλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

H απρόσμενη εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου πάνω στη σκηνή -Με λευκό φόρεμα και φτερά στα μαλλιά [εικόνες]

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στη σκηνή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια υπέροχη, πολυαγαπημένη εποχή αναβιώσε στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής μέσα από τη μουσική παράσταση «Ο διαχρονικός Γιώργος Μουζάκης».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δώρος Δημοσθένους και η Μαρίζα Ρίζου ανέλαβαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, να μεταδώσουν στο κοινό που τους απόλαυσε τη λάμψη, το μπρίο και το πάθος των τραγουδιών του Γιώργου Μουζάκη, τα οποία άφησαν εποχή.

Η ιδιαίτερη παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Παρουσιαστής ήταν ο Θανάσης Αλευρά, ενώ εμφανίστηκε και ο Γιώργος Κατσαρός ως guest star.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει διαχρονικές επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη, μαέστρου και δεξιοτέχνη τρομπετίστα και ήταν εντυπωσιακή.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε πάνω στη σκηνή όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Με λευκό φόρεμα σε άλφα γραμμή με δαντέλα και τούλι και φτερά στα μαλλιά.

Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ